Sunday, 5 July 2015

Mudahnya Menjemput Rezeki

Mudahnya Menjemput Rezeki




Garam Mandian Assyiffa'

Aura REZEKI

Jiwai Auramu

AURA REZEKI

-> Diruqyahkan dan dibacakan doa Assyifa'

-> Diadunkan dengan wangian Aroma MAWAR untuk menaikkan seri wajah
-> Membesarkan AURA juga dapat menampung masalah kebocoran AURA
-> Keseimbangan Aura sangat penting untuk menentukan kejayaan
-> AURA cepat membesar
-> Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian
-> Wajah tampak berseri-seri
-> Kesan positif yang sangat cepat


AURA ADALAH LEBIH DARI CANTIK


"Mandi setiap pagi selama 21 hari berturut-turut, diikuti dengan NIAT yang dihajati in shaa allah dengan IZINNYA perkara yang baik datang kepada kita tanpa kita sangka, ini termasuklah REZEKI"



 STOKIS DAERAH, AGEN,SUB AGEN DAN DROPSHIP
DIPERLUKAN


Anda Berminat Boleh Hubungi Saya Cik Adlina binti Mohd Zin melalui whatsapp 0145343422


Ini kisah saya bagaimana saya bermulanya menjadi Stokis 


Segala-galanya semua telah diaturkan oleh Allah yang maha esa


Dengan tidak disangka kaki yang melangkah ke dapur untuk membasuh gelas selepas minum pagi, tiba-tiba kaki kanan ku terus kedepan secara perlahan dan membuatkan aku terduduk kesakitan . Kaki kiri yang dibelakang membuatkan lutut aku sakit akibat regangan berlaku. Dan aku menangis seketika kesakitan , aku dipapah oleh kedua anak ku ke ruang tamu.

Rancangan aku untuk menghantar anak aku ke Stesen bas Kuantan untuk balik ke Penang hampa.
Aku terlantar kesakitan, namun begitu aku kuatkan semangat untuk bangun sendiri walaupun sakit yang amat sangat. Anak-anak sarankan  pergi jumpa doktor atau pergi mengurut tapi aku degil tak mahu.

Aku sendiri berfikir kenapa aku jadi takut begini untuk ke doktor atau tukang urut. Ramai kawan-kawan yang memberi nasihat supaya aku pergi Hospital untuk scan tapi aku hanya mengianya sahaja.

Dengan izin allah kawan baik aku Rozie menhubungi aku bertanyakan khabar. Setelah bercerita dia pun menasihat aku supaya mandi garam aura rezeki. Dalam masa yang sama dia juga mengajak aku buat bisnes Garam Aura Rezeki ini. Mungkin dia telah mandi garam aura rezeki dan auranya boleh menarik minat aku untuk mencuba, so aku kata padanya biar aku cuba dulu . Memang tabiat aku apa-apa barang untuk dijual aku akan guna dahulu supaya aku dapat rasa dan mudah untuk bercerita dengan hati.

Aku berjanji akan jumpa dia di Kuala Terengganu bila dia balik kampung nanti. Sampai hari dijanjikan, aku yang sakit kaki ini berusaha balik ke Kuala Terengganu dengan memandu kereta seorang diri walaupun kaki ini amat sakit sekali. Kami berjumpa di Giant Kuala Terengganu.

Dari situ kami berjanji untuk jumpa esoknya untuk pergi berurut. Pagi tu aku mandi garam aura rezeki, pukul 10 pagi aku ke rumah rozie untuk dia menemani aku ke rumah Tukang Urut. Aku ambil rozie di rumahnya, dalam perjalanan aku bertanya padanya "kau dah talipon ke pada tukang urut tu?". Rozie kata "tak, kita pergi je . Tapi aku dah tak ingat jalan ke rumahnya". Rozie dah ingat2 lupa jalan ke rumah Tukang Urut . sambil matanya liar mencari jalan masuk dan disuruh aku bawak perlahan-lahan.

Tiba-tiba sewaktu aku nak buat U-turn untuk berpatah balik kerana tak jumpa dia berkata " Kak ti jangan U-turn  masuk ke kanan jalan kampung dan terus sampai ke rumah Tukang Urut itu. Nasib kami memang baik , sampai je dirumah Tukang Urut seolah-olah dia sedang menunggu kedatangan kami. Syukur alhamdulillah allah telah permudahkan perjalanan kami hari itu.

Apa yang berlaku adalah kehendaknya, tinggal lagi kita hambanya perlu berusaha dan meminta padanya in shaa allah semua kerja allah mudahkan.

Aku teruskan mandi hari kedua, Aku ni buat bisnes online, so hari tu ramai pulak yang pm dan whatsapp tidak berhenti-henti bertanyakan produk BESTMobile. Terasa penat jugak dari pagi sampai malam duk menjawab whatsapp. Alhamdulillah ada yang terus mintak 3 sim, 5 sim memang terkejut dan terasa mudahnya menjemput rezeki.

Esoknya pergi jumpa kawan kat restoran , dah lama tak jumpa kerana aku balik kampong sebulan sekali , kadang-kadang tak sempat pun nak jumpa. Aku bercerita pasal garam aura rezeki padanya tanpa cakap apa-apa terus beri duit nak beli. Masa tu barang tak ada dengan aku kerana aku baru guna hehe. So aku order je dari rozie.

Aku duk kampung lama gak dalam seminggu, balik umah aku saja je bagi tahu  kawan ima  melalui whatsapp , dia pun nak juga . tetiba teringat kenapa aku tak buat fanpage, boleh buat dropship je. Ada orang nak suruh je rozie post.

Bermula dari fanpage garam aura rezeki telah sampai ke Labuan, Jerteh, Selangor, Menerima pertanyaan ada yang nak jadi Stokis dan sebagainya. Tak kurang juga yang berminat untuk mendapatkan produk tetapi tiada kewangan yang mencukupi.

Dalam masa yang sama ada juga yang bercerita mengenai sakit mereka. Aku adalah seorang pendengar yang setia. aku juga pernah belajar Reiki Master berkenaan Aura dan tahulah serba sedikit. Semasa mereka bercerita aku  pun turut merasai seram dan berdiri bulu roma. Dalam masa yang sama aku menyuruh mereka mengamalkan 4 ayat dari belakang surah AL Hasyar dan memasang cd surah Al Baqarah dirumah setiap masa.

Aku sebenarnya ada masalah untuk iklankan produk aku dalam group kerana telah digam oleh facebook. So aku rilex je sebab aku tahu rezeki allah yang bagi. Aku juga hairan kerana selalu je ada mesej atau whatsapp dari mereka yang inginkan penjelasan tentang produk aku. Satu hari aku bangun tidor tengok ada mesej, tapi aku biarkan dulu untuk melaksanakan tanggungjawab dahulu.

Aku buka mesej yang berbunyi " Salam ... saya berminat nak jadi stokis garam aura...opie" .
Pertama ku ucap Alhamdulillah masih ada rezeki dan segalanya adalah aturannya. Entah macam mana aku sendiri tidak tahu, selalunya aku akan menjawab dan deal dengan customer dahulu. Tapi pagi tu hati ku berkata kenapa tak suruh rozie je yang jawab sebab dia lagi ariff tentang ini.

Aku jawab mesej opie " As Salam opie. Terima kasih kerana berminat. Ni no whatsapp kawan saya 0133037699. Dia akan bagi info tentang garam aura rezeki. Nama dia Rozie. Saya hanya bantu dia iklankan dalam facebook. saya telah whatsapp no. opie padanya. bagitau saya Adlina bagitau ya"

Opie jawab" Terima Kasih".

Aku pun talipon rozie untuk talipon pada opie walaupun sebelum tu aku telah pun whatsapp padanya. Jam tu juga rozie talipon opie dan membuat temujanji untuk berjumpa di Kuala Lumpur. Mudahnya menjemput rezeki hanya beberapa minit sahaja telah mendapat deal.

Pada hari yang dijanjikan Opie dan isteri ke Kuala Lumpur untuk bertemu dengan Rozie dan juga Founder Garam Aura Rezeki. Maka dengan itu termeterailah satu perjanjian Opie dan isteri telah menjadi Stokis Kelantan. Syabas Opie dan Siti Hajar.

Kesimpulannya disini bagaimana allah untuk memberi rezeki kepada seseorang melalui seseorang dan kita sendiri tidak tahu rahsianya. Hanya Allah yang maha mengetahui yang mengaturkannya. Ketika ini aku menitis air mata kerana dapat melihat kebesarannya. Terima kasih ya allah di atas pemberian mu padaku selama ini.

Bila kita ada aura kita sendiri merasainya

Ini apa yang terjadi selepas balik menghantar garam aura rezeki dekat customer, aku singgah untuk membeli Putu Piring. Dah lama tak makan teringin lah pulak, waktu tu perut memang lapar. Bila je aku turun kereta adik yang jual putu piring tu senyum padaku. Aku pun balas senyum, sambil berkata bagi 4 ringgit dik . Adik tu tanya  " dari mana kak? " Aku jawab dari Kemasik. Adik tu terus kata jauh tu kak." Akak pergi buat apa?".  Inilah peluang untuk aku bercerita kata hatiku. " akak hantar garam aura rezeki pada customer disana" . Bila aku bercerita tentang garam  adik tu meninggalkan tempat duduknya dan datang padaku dengan penuh minat serta bertanya bagaimana nak guna dan sebagainya. Kebetulan garam aura rezeki telah habis dalam simpananku, aku hanya dapat memberi flyers dan no. telefon sahaja.


Dalam perniagaan Bestmobile ia merupakan perniagaan networking, Ada antara mereka aku hanya kenal difacebook dan sememangnya tak pernah berjumpa. Kami berhubung melalui talipon, whatsapp, sms, dan emel, Dalam hati berdetik why not aku menyumbangkan Garam Aura Rezeki yang boleh memnberi manafaat kepada mereka dan keluarga mereka sebagai hadiah dari upline ke downline.

Supaya mereka menjadi Positif dan bekerja lebih rajin untuk mencapai impian mereka. Dapat mengubah diri kepada 360 darjah untuk memajukan diri dan keluarga. Itu yang boleh aku bantu.

Aku sudah jadi Sub Agen , dari 10 sets ke 30 sets, aku sendiri terkejut kerana order datang dari kiri kanan sehingga jenohlah nak menjawab whatsap diaorang. Ketika ini semua garam aura rezeki dah licin , yang lewat order kena tunggu garam sampai.

Rozie menasihatkan aku supaya menjadi stokis, akhirnya aku akur kerana permintaan yang memberangsangkan. Paling best dalam bisnes ni bila kita mendapat sale setiap hari dan mudah dijual.

Apa yang best buat garam aura rezeki kerana kita dapat membantu orang dalam kesusahan seperti mereka-mereka yang ada masalah keluarga, masalah jodoh, masalah perniagaan, masalah rumahtangga, masalah tidak dapat anak dan juga masalah mistik in shaa allah dengan izin allah boleh diselesaikan.

Disamping itu juga garam juga boleh untuk menyelesaikan masalah moden. Tahukah kita dengan mengambil secubit garam  dan segelas air, tubuh kita akan mencuci dengan sendirinya dan secara keseluruhan sel-sel badan akan dikembalikan, disusun dan dikuatkan semula. Banyak penyakit moden akan lenyap dan kehidupan akan menjadi lebih baik dan sihat.

Seterusnya dengan menggunakan garam sebagai bilasan mandian terakhir, ia bukan saja menyerap masuk kedalam sel badan dan hapuskan toxic dalam badan malah bertindak mentenkan cas cas positif dan buang negatif yang berlebihan. Dalam masa yang sama , sekiranya terdapat ganguan unsur makluk halus, akan berlaku tindakbalas "menghalau" secara semulajadi dan mengembalikan aura kita yang sebenarnya.

Hasilnya badan jadi sihat, otak jadi cerdas, kerja jadi mudah, rezeki melimpah, dan hidup pun bahgia. Inilah diantara kelebihan garam.


Ini adalah diantara TESTIMONI - TESTIMONI



























Testimoni Terbaru aku.

Satu pagi aku jumpa Maksu untuk berurut, semasa berurut aku bercerita pada maksu pasal garam aura rezeki. Maksu ini dari Thailand. Dia berminat untuk mencuba garam aura rezeki. Maksu bawa balik garam aura rezeki ini ke Thailand, belum sempat nak mandi pun sudah ada orang nak . Maksu terpaksa bagi pada mereka yang berhajat. Belum lagi mandi tetapi sudah BERAURA. Baru pegang je dah boleh membuat aura seseorang itu mengembang besar dan kuat Minggu sudah aku dapat talipon dari maksu di Thailand order garam aura rezeki 4 botol tapi aku nasihatnya supaya ambil 10 botol. Alhamdulillah maksu ambil 10 botol . Kini garam aura rezeki telah menyeberangi sempadan ke THAILAND.



SATU SETS  TERMASUK GARAM AURA REZEKI DAN SEMBURAN AURA MAWAR


Harga RM60 untuk 1 sets Garam Aura Rezeki termasuk postage untuk Semenanjung

Harga RM70 untuk 1 sets Garam Aura Rezeki termasuk postage untuk Sabah dan Sarawak

Boleh Buat Tempahan  dan Bayaran Ke Akaun Dibawah

Adlina binti Mohd Zin

CIMB - 7613277397

Maybank - 163019491204


Setelah membuat bayaran sila sms/whatsapp ke talian 0145343422

Saya akan membuat semakan dan akan proses tempahan anda .
Sila sertakan juga
Nama Anda :
Alamat untuk penghantaran
No. Telefon :
Alamat Emel
Saya doakan semoga anda Berjaya

-ADLINA BINTI MOHD ZIN-

0145343422
0145343422
0145343422